Vegānriekstiņi
Nejauši Sky atradu krēmu, kurš tik ļoti līdzīgs klasiskajam iebiezinātajam karamelizētajam pienam (uzklikšķiniet uz attēla - redzēsiet etiķeti), ka nolēmu veganizēt bērnības klasiku - cepumus "Riekstiņi".
Mīklai:
100g pūdercukura
200g margarīna
300g miltu
šķipsniņa cepamā pulvera
pēc vēlēšanās - vanilīns vai vanilīna cukurs
Pildījumam: krēms "Lotus Biscoff"
Ja gribas, var pievienot arī grauzdētus lazdu riekstus vai marmelādes gabaliņus
Mīkstu margarīnu saputo, līdz tas kļūst gaišs un gaisīgs. Pievieno pūdercukuru un turpina putot vēl kādu minūti. Tad uz lēniem apgriezieniem iemaisa miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri un aromatizētāju. Mīklu sadala 10 -12g piciņās, liek ledusskapī uz pusstundu.
Uzkarsē riekstiņu pannu, katrā iedobē liek mīklas piciņu, cep no abām pusēm zeltainu. Pilnībā ļauj atdzist. Piepilda pusītes ar krēmu un savieno kopā, lai salīp.