"Tagad visu var nopirkt gatavu - kam man vajag to ņemšanos?"
"Es gribētu gatavot veselīgāk! Bet man taču nav tam laika! Es nevaru atļauties veselu stundu šmorēt, kamēr vīrs (sieva) un bērni izsalkuši sit ar karotēm pa galdu!"
- Vai tiešām man trūkst laika gatavot? Kā tad man īsti trūkst, lai gatavotu, turklāt ātri un saglabājot veselīga uztura principus?
- Kā no virtuves čammas pārtapt ātrgaitas raķetē?
- Kā pareizi izvēlēties produktus un receptes, lai uzburtu siltas, veselīgas vakariņas ātrāk kā 20 minūtēs?
- Kādi ir izaicinājumi, ātri gatavojot, un kā tos veiksmīgi pārvarēt?
- Kā variēt receptes, lai nav jāēd vienmēr tikai balti rīsi un pliki griķi? Kā no zupas var dabūt gatavus salātus? No sautējuma - mērci?
Papildiniet savas zināšanas veģetārās kulinārijas jomā, vienu pēcpusdienu pavadot interesantā un praktiskā nodarbībā. Semināra laikā dalībnieki iesaistās ēdienu gatavošanā, apgūstot visus gatavošanas knifiņus praksē. Ilgums: aptuveni 4 stundas. Receptes tiks iedotas izdrukātā veidā - pēc vēlēšanās uz šīm pašām lapām varēsiet arī pierakstīt savas piezīmes vai semināra gaitā stāstīto.
Ko gatavosim?
- Zupu
- Pupiņu sautējumu
- Wok
- Rīsu un griķu variēšanas veidus
- Kūciņu
- Konfektes
- Kokteili
Kursu vadīs: Dita Lase, "Vegus" vadītāja, veģetāriete vairāk kā 20 gadus, pavārgrāmatu autore
____________________________
Dalības maksa: 45 EUR
Seminārā ietverta teorētiska lekcija un praktiskā daļa (cenā ietilpst arī pārtikas produkti gatavošanai praktiskajā nodarbībā).
Norises vieta: 22.04. - Avokado, Tērbatas iela 49/51
14.05. - Dāvja Virtuve Nometņu iela 7 (blakus Fazendai, 4.vai 5.tramvaja pietura Nometņu iela)
___________________________
Lūk, te var apskatīt, kā mums gāja pirmajā Ātri gatavojamo ēdienu seminārā.
No dalībnieku atsauksmēm:
"Man bija atklājums, ka atsevišķu ēdienu pagatavošana aizņem TIK maz laika!"
"Jutos ļoti labi! Noteikti esmu ieguvis jaunas prasmes un drosmi eksperimentēt!"
"Tā atziņa, ka VAR ēst veselīgi - un to var saplānot, var gatavot paši un tas IR ātri! Labs bija princips, ka paši uzņemas būt par šefpavāru kādam ēdienam."
"PALDIES! Lielisks kurss, lieliski pavadīta svētdienas pēcpusdiena lieliskā kompānijā, ar lieliskiem, garšīgiem ēdieniem. Sen nebiju tā pārēdies, bet grēks būtu bijis kaut ko atstāt nepagaršotu.
Un jāsaka vēl viens PALDIES! Šis kurss nāca īstajā brīdī un par tieši šobrīd aktuālu tēmu. Pēdējā laikā biju no rītiem ieradis gatavot sev pusdienas līdzņemšanai uz darbu. Milzum daudz laika pavadīt pie plīts tiešām nebija ne vēlēšanās, ne iespēju. Biju atradis pāris receptes, ko pārsvarā ar nelielām izmaiņām arī gatavoju, un sāka jau piezagties rutīna. Bet nu ir pilnas kabatas ideju un iedvesmas un vispār dzīve ir skaista! PALDIES arī par to!"
"Bija vairāk kā cerēju. Ar šiem, padomiem, receptēm, trikiem ģimeni varēs barot kādu pusgadu un vēl ilgāk.
Liels paldies. Manuprāt bija ļoti vērtīgi. Es vispār nevarēju iedomāties, ka šādam kursam varētu būt tik liela pievienotā vērtība.
Īpašs paldies par atbildēm uz visiem papildjautājumiem!"
"Viss bija labi. Normāli pārēdušies, kā vienmēr!"
"Dita! Šis viens vienīgais seminārs, ko es pie Jums apmeklēju, riktīgi palīdzēja uzlabot dzīves kvalitāti! Esmu joprojām ļoti iedvesmots, un zinu, ka vēl tiksimies!"