Bezē un zefīrs


Divas nodarbības, divas ideāli viena otru papildinošas tēmas! Izsmeļošas zināšanas par visiem knifiem un niansēm gaisīgo saldumu gatavošanā - skatieties un mācieties, mēs parādīsim! Konditore Agnese Vīdnere no Canamelle, ar sev raksturīgo dāsnumu un pedantiskumu atklās Jums visus noslēpumus un detaļas par olbaltuma putošanu un saldumu pagatavošanu no tā. Dita Lase, Vegus vadītāja, ierādīs pupiņūdens jeb aquafaba trikus.

Pirmā nodarbība:

  • Apgūsim karsto un auksto bezē (merengu) gatavošanas tehnikas - derīgas gan kūku krēmu, gan cepumiņu, gan citu saldumu pagatavošanai
  • Cepsim "Cielaviņu" - mini kūciņas, lai semināra laikā pagūst izcepties. Recepte tiks iedota arī parastas, lielas Cielaviņas pagatavošanai.

Otrā nodarbība:

  • Mācīsimies pagatavot zefīru
  • Kas ir maršmellovi un kā tos pagatavot
  • Apgūsim alternatīva bezē un zefīra gatavošanu - no pupiņūdens
  • Iepazīsim agara un želatīna atšķirības

Priekšzināšanas vai kādas speciālas iemaņas nav nepieciešamas - kursi domāti tam, lai mācītos. Seminārs tapis pēc iepriekšējo semināru apmeklētāju ierosinājuma.

Nodarbību ilgums: ap 4 stundas katra nodarbība
______________________________________

Dalības maksa: 55 eiro (par abām nodarbībām). Apmeklējot vienu nodarbību, tās maksa: 39 eiro.

Piesakoties, lūdzu, norādiet, ja apmeklēsiet tikai vienu (un tad kuru) nodarbību.
04.04. (ceturtdiena) plkst. 18:00 - 22:00; 05.04. (piektdiena) plkst. 18:00 - 22:00.
Maksā ietilpst visi gatavošanai nepieciešamie produkti un piederumi. Receptes saņemsiet izdrukātā veidā. Pagatavotos gardumus varēsiet ņemt līdzi uz mājām.
______________________________________

No klientu atsauksmēm:
"Izcilas receptes svētku vajadzībām! Man visnoderīgākā bija informācija par agara izmantošanu un dažādajiem bezē veidiem."

"Visvērtīgākais ir redzēt, kādai tad jābūt bezē struktūrai - gatavošanas procesā un rezultātā. Lielākais atklājums bija tortes krēms."

"Laba bija pieredze par to, ka produkti, izejvielas ir atšķirīgi, un arī rezultāts nav tik prognozējams. Viss tika izsmeļoši paskaidrots, ja procesa gaitā radās kādi jautājumi."

"Hā, es pat nezināju, ka olas un rieksti jāmazgā! Bet piemēri bija uzskatāmi!"

"Šī bija šķebinoši saldā (par ko mana meita bija stāvā sajūsmā) ĻOTI, ĻOTI KOLOSĀLA izglītojoša un informācijas un tehniku pilna meistarklase!!! Un pēc tās 1x mājās ar savu sū...o mikseri uzkuļot marshmellows meitai uz tirdziņu, sapratu, cik vērtīgs ir labs un JAUDĪGS mixeris!!! Un tā Cielaviņa bija pilnīgi fantastiska, ko saku kā Cielaviņu neēdājs. Ar šo gatavoto recepti un krēmu esmu pārsteigusi vairākus! Noteikti izmantojiet iespēju aiziet!"

Divas nodarbības, divas ideāli viena otru papildinošas tēmas! Izsmeļošas zināšanas par visiem knifiem un niansēm gaisīgo saldumu gatavošanā - skatieties un mācieties, mēs parādīsim! Konditore Agnese Vīdnere no Canamelle, ar sev raksturīgo dāsnumu un pedantiskumu atklās Jums visus noslēpumus un detaļas par olbaltuma putošanu un saldumu pagatavošanu no tā. Dita Lase, Vegus vadītāja, ierādīs pupiņūdens jeb aquafaba trikus.

Pirmā nodarbība:

  • Apgūsim karsto un auksto bezē (merengu) gatavošanas tehnikas - derīgas gan kūku krēmu, gan cepumiņu, gan citu saldumu pagatavošanai
  • Cepsim "Cielaviņu" - mini kūciņas, lai semināra laikā pagūst izcepties. Recepte tiks iedota arī parastas, lielas Cielaviņas pagatavošanai.

Otrā nodarbība:

  • Mācīsimies pagatavot zefīru
  • Kas ir maršmellovi un kā tos pagatavot
  • Apgūsim alternatīva bezē un zefīra gatavošanu - no pupiņūdens
  • Iepazīsim agara un želatīna atšķirības

Priekšzināšanas vai kādas speciālas iemaņas nav nepieciešamas - kursi domāti tam, lai mācītos. Seminārs tapis pēc iepriekšējo semināru apmeklētāju ierosinājuma.

Nodarbību ilgums: ap 4 stundas katra nodarbība
______________________________________

Dalības maksa: 55 eiro (par abām nodarbībām). Apmeklējot vienu nodarbību, tās maksa: 39 eiro.

Piesakoties, lūdzu, norādiet, ja apmeklēsiet tikai vienu (un tad kuru) nodarbību.
04.04. (ceturtdiena) plkst. 18:00 - 22:00; 05.04. (piektdiena) plkst. 18:00 - 22:00.
Maksā ietilpst visi gatavošanai nepieciešamie produkti un piederumi. Receptes saņemsiet izdrukātā veidā. Pagatavotos gardumus varēsiet ņemt līdzi uz mājām.
______________________________________

No klientu atsauksmēm:
"Izcilas receptes svētku vajadzībām! Man visnoderīgākā bija informācija par agara izmantošanu un dažādajiem bezē veidiem."

"Visvērtīgākais ir redzēt, kādai tad jābūt bezē struktūrai - gatavošanas procesā un rezultātā. Lielākais atklājums bija tortes krēms."

"Laba bija pieredze par to, ka produkti, izejvielas ir atšķirīgi, un arī rezultāts nav tik prognozējams. Viss tika izsmeļoši paskaidrots, ja procesa gaitā radās kādi jautājumi."

"Hā, es pat nezināju, ka olas un rieksti jāmazgā! Bet piemēri bija uzskatāmi!"

"Šī bija šķebinoši saldā (par ko mana meita bija stāvā sajūsmā) ĻOTI, ĻOTI KOLOSĀLA izglītojoša un informācijas un tehniku pilna meistarklase!!! Un pēc tās 1x mājās ar savu sū...o mikseri uzkuļot marshmellows meitai uz tirdziņu, sapratu, cik vērtīgs ir labs un JAUDĪGS mixeris!!! Un tā Cielaviņa bija pilnīgi fantastiska, ko saku kā Cielaviņu neēdājs. Ar šo gatavoto recepti un krēmu esmu pārsteigusi vairākus! Noteikti izmantojiet iespēju aiziet!"


Citi kursi