Jaunais rudens kursu grafiks šeit: Kursi

Septembrī apmeklējiet šādus kursus:
22.09. - lekcija "Ājurvēda"
23.09. - Dārzeņu sautējumi
28., 29., 30.09. - Kūku dekorēšana (3 nodarbību cikls)

 

Pieteikties

Bezglutēna Ziemassvētku konditoreja


Smaržo piparkūkas un silti pīrāgi, mandarīni un eglīte...

Vai šo noskaņu iespējams uzburt arī tad, ja nemaz nedrīkstat vai nevēlaties ēst kviešu miltus? Mēs sakām: ir iespējams! Šajā seminārā ierādīsim Jums 4 dažādas bezglutēna mīklas un daudzus to pielietojuma veidus, lai Jūsu svētki ir izdevušies godam, un atstāj sirdi sildošas atmiņas par lieliskajiem, pašu gatavotajiem ēdieniem.

Meistarklase veidota pēc iepriekšējo semināru apmeklētāju ierosinājuma.
Semināra ilgums: aptuveni 3-4 stundas. Receptes tiks iedotas izdrukātā veidā - pēc vēlēšanās uz šīm pašām lapām varēsiet arī pierakstīt savas piezīmes vai semināra gaitā stāstīto.

Ko gatavosim?

  • Pīrādziņus no bezglutēna rauga mīklas
  • Ziemassvētku kēksiņus
  • Cepumiņus ar piparkūku garšvielām un glazūru bez olbaltuma
  • Mīklā ceptus ābolus

Semināru vada: "Vegus" vadītāja Dita Lase un bezglutēna konditorejas "Tīrā Maize" saimnieces Sabīne Ezeriņa un Līga Ūdre

Dalības maksa: 39 EUR
Dalības maksā jau ietilpst visi gatavošanai nepieciešamie produkti.

Norises vieta: Vegus, Ģertrūdes iela 60

Smaržo piparkūkas un silti pīrāgi, mandarīni un eglīte...

Vai šo noskaņu iespējams uzburt arī tad, ja nemaz nedrīkstat vai nevēlaties ēst kviešu miltus? Mēs sakām: ir iespējams! Šajā seminārā ierādīsim Jums 4 dažādas bezglutēna mīklas un daudzus to pielietojuma veidus, lai Jūsu svētki ir izdevušies godam, un atstāj sirdi sildošas atmiņas par lieliskajiem, pašu gatavotajiem ēdieniem.

Meistarklase veidota pēc iepriekšējo semināru apmeklētāju ierosinājuma.
Semināra ilgums: aptuveni 3-4 stundas. Receptes tiks iedotas izdrukātā veidā - pēc vēlēšanās uz šīm pašām lapām varēsiet arī pierakstīt savas piezīmes vai semināra gaitā stāstīto.

Ko gatavosim?

  • Pīrādziņus no bezglutēna rauga mīklas
  • Ziemassvētku kēksiņus
  • Cepumiņus ar piparkūku garšvielām un glazūru bez olbaltuma
  • Mīklā ceptus ābolus

Semināru vada: "Vegus" vadītāja Dita Lase un bezglutēna konditorejas "Tīrā Maize" saimnieces Sabīne Ezeriņa un Līga Ūdre

Dalības maksa: 39 EUR
Dalības maksā jau ietilpst visi gatavošanai nepieciešamie produkti.

Norises vieta: Vegus, Ģertrūdes iela 60


Citi kursi