Dārzeņu sautējumi


"Lai cik dažādus dārzeņus es saliktu kopā, beigās visi sautējumi man garšo vienādi. Reāli sāk apnikt tā "visi-dārzenīši-kopā" garša!"
"Dārzeņu sautējums?! Tu mani ienīsti? Kāpēc Tu gribi man to nodarīt?"

Šajā seminārā iepazīsiet dažādu tautu dārzeņu sautējumus, apgūsiet dažādas dārzeņu gatavošanas tehnikas - no Ķīnas līdz Indijai, no Francijas līdz Amerikai; apgūsiet variēšanas paņēmienus un garšvielu pievienošanu, lai turpmāk Jūsu gatavotie sautējumi atšķirtos viens no otra kā diena no nakts, kā ziedkāposti Singapūras gaumē atšķiras no Primavera tvaicētajiem dārzeņiem, kā indiešu karijs atšķiras no amerikāņu čoudera. Turpmāk varēsiet izbaudīt katru dienu jaunu garšu, atrast gatavošanas veidus, kas parocīgākie, un izvēlēties receptes sautējumiem, kurus Jūsu ģimene labprāt ēdīs, neraugoties uz to, ka "tie taču dārzeņi!".
Uzzināsiet dārzeņu sautējuma veidošanas formulu - pēc tās spēsiet izgudrot arvien jaunas, paši savas sautējumu receptes.

Semināra laikā dalībnieki iesaistās ēdienu gatavošanā, apgūstot visas zināšanas, paņēmienus un knifus praksē. Receptes saņemsiet izdrukātā veidā, turklāt to būs krietni vairāk kā seminārā gatavoto sautējumu skaits - Jūs vēl daudz ēdienu varēsiet izmēģināt mājās, lai nostiprinātu apgūtās zināšanas, izbaudītu iecienītas un atrastu jaunas garšas. 

Ko gatavosim?

  • Wok
  • Saldskābais sautējums ar sieru
  • Karijs - Indijas un Taizemes
  • Ratatouille

Kursu vadīs: Dita Lase, "Vegus" vadītāja, veģetāriete vairāk kā 25 gadus, kulinārijas kursu vadītāja ar 15 gadu pieredzi, pavārgrāmatu autore

____________________________

Dalības maksa: 65 EUR

Cenā ietilpst arī pārtikas produkti gatavošanai praktiskajā nodarbībā un visi vajadzīgie materiāli - Jums nekas papildus nav līdzi jāņem.

Norises vieta: Nometņu iela 7, Rīga (blakus restorānam Fazenda, Slokas-Nometņu krustojums)

___________________________

"Lai cik dažādus dārzeņus es saliktu kopā, beigās visi sautējumi man garšo vienādi. Reāli sāk apnikt tā "visi-dārzenīši-kopā" garša!"
"Dārzeņu sautējums?! Tu mani ienīsti? Kāpēc Tu gribi man to nodarīt?"

Šajā seminārā iepazīsiet dažādu tautu dārzeņu sautējumus, apgūsiet dažādas dārzeņu gatavošanas tehnikas - no Ķīnas līdz Indijai, no Francijas līdz Amerikai; apgūsiet variēšanas paņēmienus un garšvielu pievienošanu, lai turpmāk Jūsu gatavotie sautējumi atšķirtos viens no otra kā diena no nakts, kā ziedkāposti Singapūras gaumē atšķiras no Primavera tvaicētajiem dārzeņiem, kā indiešu karijs atšķiras no amerikāņu čoudera. Turpmāk varēsiet izbaudīt katru dienu jaunu garšu, atrast gatavošanas veidus, kas parocīgākie, un izvēlēties receptes sautējumiem, kurus Jūsu ģimene labprāt ēdīs, neraugoties uz to, ka "tie taču dārzeņi!".
Uzzināsiet dārzeņu sautējuma veidošanas formulu - pēc tās spēsiet izgudrot arvien jaunas, paši savas sautējumu receptes.

Semināra laikā dalībnieki iesaistās ēdienu gatavošanā, apgūstot visas zināšanas, paņēmienus un knifus praksē. Receptes saņemsiet izdrukātā veidā, turklāt to būs krietni vairāk kā seminārā gatavoto sautējumu skaits - Jūs vēl daudz ēdienu varēsiet izmēģināt mājās, lai nostiprinātu apgūtās zināšanas, izbaudītu iecienītas un atrastu jaunas garšas. 

Ko gatavosim?

  • Wok
  • Saldskābais sautējums ar sieru
  • Karijs - Indijas un Taizemes
  • Ratatouille

Kursu vadīs: Dita Lase, "Vegus" vadītāja, veģetāriete vairāk kā 25 gadus, kulinārijas kursu vadītāja ar 15 gadu pieredzi, pavārgrāmatu autore

____________________________

Dalības maksa: 65 EUR

Cenā ietilpst arī pārtikas produkti gatavošanai praktiskajā nodarbībā un visi vajadzīgie materiāli - Jums nekas papildus nav līdzi jāņem.

Norises vieta: Nometņu iela 7, Rīga (blakus restorānam Fazenda, Slokas-Nometņu krustojums)

___________________________


Citi kursi