Krēma ziedi tortēm


Bērnības trauma no krēma rozēm uz padomju laika tortēm? Tas nekas - izārstēsim! Šajā meistarklasē apgūsim modernāku kūku rotāšanas veidu, un vēl bez rozēm iemācīsimies no krēma izgatavot daudz citu skaistu ziedu, kas izskatīsies (gandrīz) kā dzīvi. Un ar tiem var dekorēt ne tikai tortes, bet arī kēksiņus - tie izskatīsies krietni skaistāki, oriģinālāki kā rotājot ar vienkāršu krēma virpuli.

Seminārs noderēs gan profesionāliem konditoriem, gan iesācējiem, gan tiem, kas regulāri cep tortes mājās, un vēlas apgūt jaunas dekorēšanas tehnikas.
Vienā dienā apgūsiet:

  • dekorēšanai piemērota sviesta krēma gatavošanu
  • krāsvielu (dabīgu un sintētisku) lietošanu un kombinēšanu
  • dekorēšanas uzgaļu izvēli
  • principus, kā skaisti izvietot dekorus uz tortes
  • pamatpaņēmienus ziedlapiņu un lapu veidošanā no krēma
  • un, protams, pašu krēma ziedu pagatavošanu

1. Roze (izmantojot to pašu principu, mācēsiet radīt arī šādus ziedus: gundega, begonija, gardēnija, dekoratīvais kāposts, 2 kaktusu veidi, čiekuri)

2. Krizantēma (arī dālija, cīnija, gerbera, pienene, aveņu oga, ķiploka zieds, saulespuķe, ūdensroze, puansetija (Ziemassvētku zvaigzne), hortenzija u.c.)

3. Ķiršu ziedi (arī prīmula, neaizmirstulīte, jasmīns (filadelfs), flokši, sanpaulija, vizbulītes, pīpenes, samtenes, narcises, lilijas u.c.)

4. Augu zaļās lapas

___________________________________________

Kursu vadīs: Dita Lase, Vegus vadītāja
Semināra ilgums: vismaz 6 stundas

Dalības maksa: 65 eiro
Maksā ietilpst viss mācībām nepieciešamais aprīkojums un materiāli, mācību materiāli un receptes izdrukātā veidā, kastīte pagatavoto ziedu līdzņemšanai.

Norises vieta:

___________________________________________

Te iespējams apskatīt vēl citus ziedus: Zīmēju sviesta krēma puķītes

Bērnības trauma no krēma rozēm uz padomju laika tortēm? Tas nekas - izārstēsim! Šajā meistarklasē apgūsim modernāku kūku rotāšanas veidu, un vēl bez rozēm iemācīsimies no krēma izgatavot daudz citu skaistu ziedu, kas izskatīsies (gandrīz) kā dzīvi. Un ar tiem var dekorēt ne tikai tortes, bet arī kēksiņus - tie izskatīsies krietni skaistāki, oriģinālāki kā rotājot ar vienkāršu krēma virpuli.

Seminārs noderēs gan profesionāliem konditoriem, gan iesācējiem, gan tiem, kas regulāri cep tortes mājās, un vēlas apgūt jaunas dekorēšanas tehnikas.
Vienā dienā apgūsiet:

  • dekorēšanai piemērota sviesta krēma gatavošanu
  • krāsvielu (dabīgu un sintētisku) lietošanu un kombinēšanu
  • dekorēšanas uzgaļu izvēli
  • principus, kā skaisti izvietot dekorus uz tortes
  • pamatpaņēmienus ziedlapiņu un lapu veidošanā no krēma
  • un, protams, pašu krēma ziedu pagatavošanu

1. Roze (izmantojot to pašu principu, mācēsiet radīt arī šādus ziedus: gundega, begonija, gardēnija, dekoratīvais kāposts, 2 kaktusu veidi, čiekuri)

2. Krizantēma (arī dālija, cīnija, gerbera, pienene, aveņu oga, ķiploka zieds, saulespuķe, ūdensroze, puansetija (Ziemassvētku zvaigzne), hortenzija u.c.)

3. Ķiršu ziedi (arī prīmula, neaizmirstulīte, jasmīns (filadelfs), flokši, sanpaulija, vizbulītes, pīpenes, samtenes, narcises, lilijas u.c.)

4. Augu zaļās lapas

___________________________________________

Kursu vadīs: Dita Lase, Vegus vadītāja
Semināra ilgums: vismaz 6 stundas

Dalības maksa: 65 eiro
Maksā ietilpst viss mācībām nepieciešamais aprīkojums un materiāli, mācību materiāli un receptes izdrukātā veidā, kastīte pagatavoto ziedu līdzņemšanai.

Norises vieta:

___________________________________________

Te iespējams apskatīt vēl citus ziedus: Zīmēju sviesta krēma puķītes


Citi kursi