Paēdis no augiem vien


100% augu valsts vakariņas - kā tad te var būt paēdis, kur tas sātīgums ņemsies?! Un tak nenormāli garlaicīgi - cik tad var tos dārzeņus vien ēst, galu galā!
Seminārs visiem ēdājiem - tiem, kam bez gaļas nav ēšana, tiem, kas zālēdāji, tiem, kas gardēdāji, un tiem, kas vispār neko nejēdz virtuvē vai arī tur rosās lielāko dienas daļu. Te būs piedzīvojums!


Semināru vadīs: Edgars Sanders, profesionāls pavārs, kurš specializējies 100%īgu augu valsts ēdienu gatavošanā. Strādājis restorānos "Terapija", "Raw Garden"(tagad "The Beginnings"), "Jāņoga", ir bloga Eddie's Plant-based Kitchen autors.

 

"Lai arī esmu veģetārietis, kas diendienā pārtiek no augu valsts uztura, un - lai arī esmu pavārs un profesionālajā virtuvē darbojos jau gadiem, tomēr, tāpat kā daudziem no mums, arī man dažreiz trūkst ideju, un šķiet, ka garšīgu un interesantu augu valsts ēdienu pagatavot ir teju neiespējami. Godīgi sakot, vegānisku ēdienu gatavošana ir viens no grūtākajiem pārbaudījumiem virtuvē, ar ko esmu saskāries. Bet laika gaitā esmu ievērojis, ka parasti pietiek tikai ar mazāko knifiņu, iemācīties pāris vienkāršas lietas, lai gatavošana vairs nešķistu tik sarežģīta un rezultāts - tik garlaicīgs. Tāpēc vēlos dalīties ar jums savos atklājumos, iegūtajās zināšanās un pieredzi augu valsts pasaulē. Mans mērķis ir padarīt gatavošanu mājās interesantu, pēc iespējas vienkāršāku un vieglāku, nezaudējot ēdienu kvalitāti un garšu."
 

Ko gatavosim?
- sātīgus ēdienus bez turku zirņiem (mazliet sarkastisks vegānu joks par to, cik bieži augu valsts ēdieni tos satur. Bet, jā, šajā seminārā nekādu turku zirņu!)

- dažādas mērces, kuras pagatavot ir ātrāk kā aiziet pēc tām uz veikalu

- cepsim, marinēsim un kūpināsim (jā, kūpināsim!)
- un arī deserts būs!

"Meistarklasē parādīšu, kā pagatavot ēdienus, kas uz pirmo skatu liekas grūti un laikietilpīgi, taču patiesībā ir ļoti vienkārši, sātīgi un garšīgi. Parādīšu interesantas un viegli pielietojamas gatavošanas metodes, kuras noderēs Jums turpmāk Jūsu ikdienas dzīvē. Visas receptes ir pārbaudītas ne tikai uz ģimenes locekļiem un draugiem, bet arī uz neskaitāmiem klientiem restorānā (visi joprojām ir dzīvi, sveiki un veseli, šķīvjus līdz pēdējai mērces lāsītei izlaizījuši; un arī Jūs būsiet)."

____________________________

Dalības maksa: 39 EUR

Cenā ietilpst gan pārtikas produkti gatavošanai praktiskajā nodarbībā, gan visi vajadzīgie materiāli - Jums nekas papildus nav līdzi jāņem.

Norises vieta: Vegus, Ģertrūdes iela 60

____________________________

Foto: Anete Rūķe

100% augu valsts vakariņas - kā tad te var būt paēdis, kur tas sātīgums ņemsies?! Un tak nenormāli garlaicīgi - cik tad var tos dārzeņus vien ēst, galu galā!
Seminārs visiem ēdājiem - tiem, kam bez gaļas nav ēšana, tiem, kas zālēdāji, tiem, kas gardēdāji, un tiem, kas vispār neko nejēdz virtuvē vai arī tur rosās lielāko dienas daļu. Te būs piedzīvojums!


Semināru vadīs: Edgars Sanders, profesionāls pavārs, kurš specializējies 100%īgu augu valsts ēdienu gatavošanā. Strādājis restorānos "Terapija", "Raw Garden"(tagad "The Beginnings"), "Jāņoga", ir bloga Eddie's Plant-based Kitchen autors.

 

"Lai arī esmu veģetārietis, kas diendienā pārtiek no augu valsts uztura, un - lai arī esmu pavārs un profesionālajā virtuvē darbojos jau gadiem, tomēr, tāpat kā daudziem no mums, arī man dažreiz trūkst ideju, un šķiet, ka garšīgu un interesantu augu valsts ēdienu pagatavot ir teju neiespējami. Godīgi sakot, vegānisku ēdienu gatavošana ir viens no grūtākajiem pārbaudījumiem virtuvē, ar ko esmu saskāries. Bet laika gaitā esmu ievērojis, ka parasti pietiek tikai ar mazāko knifiņu, iemācīties pāris vienkāršas lietas, lai gatavošana vairs nešķistu tik sarežģīta un rezultāts - tik garlaicīgs. Tāpēc vēlos dalīties ar jums savos atklājumos, iegūtajās zināšanās un pieredzi augu valsts pasaulē. Mans mērķis ir padarīt gatavošanu mājās interesantu, pēc iespējas vienkāršāku un vieglāku, nezaudējot ēdienu kvalitāti un garšu."
 

Ko gatavosim?
- sātīgus ēdienus bez turku zirņiem (mazliet sarkastisks vegānu joks par to, cik bieži augu valsts ēdieni tos satur. Bet, jā, šajā seminārā nekādu turku zirņu!)

- dažādas mērces, kuras pagatavot ir ātrāk kā aiziet pēc tām uz veikalu

- cepsim, marinēsim un kūpināsim (jā, kūpināsim!)
- un arī deserts būs!

"Meistarklasē parādīšu, kā pagatavot ēdienus, kas uz pirmo skatu liekas grūti un laikietilpīgi, taču patiesībā ir ļoti vienkārši, sātīgi un garšīgi. Parādīšu interesantas un viegli pielietojamas gatavošanas metodes, kuras noderēs Jums turpmāk Jūsu ikdienas dzīvē. Visas receptes ir pārbaudītas ne tikai uz ģimenes locekļiem un draugiem, bet arī uz neskaitāmiem klientiem restorānā (visi joprojām ir dzīvi, sveiki un veseli, šķīvjus līdz pēdējai mērces lāsītei izlaizījuši; un arī Jūs būsiet)."

____________________________

Dalības maksa: 39 EUR

Cenā ietilpst gan pārtikas produkti gatavošanai praktiskajā nodarbībā, gan visi vajadzīgie materiāli - Jums nekas papildus nav līdzi jāņem.

Norises vieta: Vegus, Ģertrūdes iela 60

____________________________

Foto: Anete Rūķe


Citi kursi