Svaiguma maltīte


Kā veselīgs var būt arī garšīgs? Viss svaigs - bet kur tad sātīgums? Kā iespējams, ka biešu sula ir tik garda un viegli iedzerama? Ko drīkst un ko nedrīkst ēst svaigu? Kuri ziedi ir ēdami? Kuri savvaļas augi izmantojami kā garšvielas?
Šis seminārs nebūs gluži 100% svaigēšanas paraugs, drīzāk parādīsim idejas un veidus, kā daudzpusīgāk un interesantāk iekļaut savā ikdienas uzturā svaigos augļus un dārzeņus, diedzējumus, sēklas, riekstus u.tml.
Visi gatavojamie ēdieni būs vegāniski.

Semināru vada: "Vegus" vadītāja Dita Lase

Kā veselīgs var būt arī garšīgs? Viss svaigs - bet kur tad sātīgums? Kā iespējams, ka biešu sula ir tik garda un viegli iedzerama? Ko drīkst un ko nedrīkst ēst svaigu? Kuri ziedi ir ēdami? Kuri savvaļas augi izmantojami kā garšvielas?
Šis seminārs nebūs gluži 100% svaigēšanas paraugs, drīzāk parādīsim idejas un veidus, kā daudzpusīgāk un interesantāk iekļaut savā ikdienas uzturā svaigos augļus un dārzeņus, diedzējumus, sēklas, riekstus u.tml.
Visi gatavojamie ēdieni būs vegāniski.

Semināru vada: "Vegus" vadītāja Dita Lase

Dita Lase ir veģetāriete vairāk kā 18 gadus. "Latvijas veģetārieša rokasgrāmata" un "Veģetārēšana" autore. Latvijā pirmās veģetāra uztura skolas "Vegus" dibinātāja un vadītāja.

Seminārs notiek kā praktiskā nodarbība, kuras laikā dalībnieki iesaistās ēdienu gatavošanā, apgūstot visus gatavošanas knifiņus praksē. Ilgums: aptuveni 3-4 stundas. Receptes tiks iedotas izdrukātā veidā - pēc vēlēšanās uz šīm pašām lapām varēsiet arī pierakstīt savas piezīmes vai semināra gaitā stāstīto, tāpēc pildspalvu ir vērts paņemt līdzi.

Ko gatavosim (un, protams, arī ēdīsim)?

  • Kokteili
  • Salātus ar "siera" gabaliņiem
  • "Silto" zupu
  • Spageti ar "gaļas" frikadelēm
  • Desertu

_______________________

Dalības maksa: 39 EUR
Dalības maksā jau ietilpst visi gatavošanai nepieciešamie produkti.

Norises vieta: Vegus, Ģertrūdes iela 60
_______________________

Lūk, šajā galerijā aplūko, kā mums gāja pirmajā svaiguma meistarklasē!
 

 


Citi kursi