Jaunais rudens kursu grafiks šeit: Kursi

Septembrī apmeklējiet šādus kursus:
22.09. - lekcija "Ājurvēda"
23.09. - Dārzeņu sautējumi
28., 29., 30.09. - Kūku dekorēšana (3 nodarbību cikls)

 

Pieteikties

Veģetāras/vegānas ēdienkartes izstrāde


„Jā, kafejnīcas apmeklētāji mums bieži jautā pēc veģetāriem ēdieniem, taču, kad tos pagatavojam – viņi nepērk. Ko tad īsti tie veģetārieši ēd, kas viņiem vispār garšo?”

"Vai tad veģetārieši neēd zivis?! Ko vēl viņi neēd?"

 

Ja Jūs savā kafejnīcā, restorānā, uzņēmuma vai skolas ēdnīcā vēlaties ieviest veģetāru ēdienkarti vai jūtat, ka būtu nepieciešams kaut ko mainīt esošajā, bet nav īstas skaidrības, ko tieši - "Vegus" var palīdzēt!

"Vegus" var:
+ apmācīt Jūs/Jūsu personālu par veģetārisma standartu - kas ir veģetārs vai nav, ko ēd vai neēd vegāni, ko veģetārieši sagaida no pavāriem un viesmīļiem u.tml.
+ ieteikt, kā uzlabot esošo Jūsu uzņēmuma veģetāro ēdienu piedāvājumu, lai tas būtu saistošāks gan "veģetārējošajiem", gan "parastajiem" klientiem
+ izstrādāt jaunu ēdienkarti, piedāvājot receptes, kas piemērotas Jūsu uzņēmuma specifikai (bistro, kur ēdieni tiek sagatavoti iepriekš, kafejnīca, kur gatavo pēc pasūtījuma, skolas ēdnīca u.tml.), sezonālu vai sezonām nepiesaistītu, īpašām prasībām atbilstošu (piemēram, bezglutēna, bez olām, bez riekstiem u.tml.)
+ ja nepieciešams, ierādīt pavāriem "Vegus" piedāvāto recepšu pagatavošanas knifiņus

"Vegus" vadītāja Dita Lase pati jau vairāk kā 17 gadus ir veģetāriete, "Latvijas veģetārieša rokasgrāmata" un "Veģetārēšana" autore, regulāri vada veģetārās kulinārijas kursus. Neesot piesaistīta kādam noteiktam ideoloģiskam vai reliģiskam virzienam, tomēr orientējas dažādu tautu virtuvē, kā arī labi pārzina veģetāriešu veidus, viņu motivāciju un vēlmes, pateicoties ilggadējai praktiskai pieredzei.

Rakstiet vegus[at]vegus.lv vai zvaniet 29188723, vienosimies.

„Jā, kafejnīcas apmeklētāji mums bieži jautā pēc veģetāriem ēdieniem, taču, kad tos pagatavojam – viņi nepērk. Ko tad īsti tie veģetārieši ēd, kas viņiem vispār garšo?”

"Vai tad veģetārieši neēd zivis?! Ko vēl viņi neēd?"

 

Ja Jūs savā kafejnīcā, restorānā, uzņēmuma vai skolas ēdnīcā vēlaties ieviest veģetāru ēdienkarti vai jūtat, ka būtu nepieciešams kaut ko mainīt esošajā, bet nav īstas skaidrības, ko tieši - "Vegus" var palīdzēt!

"Vegus" var:
+ apmācīt Jūs/Jūsu personālu par veģetārisma standartu - kas ir veģetārs vai nav, ko ēd vai neēd vegāni, ko veģetārieši sagaida no pavāriem un viesmīļiem u.tml.
+ ieteikt, kā uzlabot esošo Jūsu uzņēmuma veģetāro ēdienu piedāvājumu, lai tas būtu saistošāks gan "veģetārējošajiem", gan "parastajiem" klientiem
+ izstrādāt jaunu ēdienkarti, piedāvājot receptes, kas piemērotas Jūsu uzņēmuma specifikai (bistro, kur ēdieni tiek sagatavoti iepriekš, kafejnīca, kur gatavo pēc pasūtījuma, skolas ēdnīca u.tml.), sezonālu vai sezonām nepiesaistītu, īpašām prasībām atbilstošu (piemēram, bezglutēna, bez olām, bez riekstiem u.tml.)
+ ja nepieciešams, ierādīt pavāriem "Vegus" piedāvāto recepšu pagatavošanas knifiņus

"Vegus" vadītāja Dita Lase pati jau vairāk kā 17 gadus ir veģetāriete, "Latvijas veģetārieša rokasgrāmata" un "Veģetārēšana" autore, regulāri vada veģetārās kulinārijas kursus. Neesot piesaistīta kādam noteiktam ideoloģiskam vai reliģiskam virzienam, tomēr orientējas dažādu tautu virtuvē, kā arī labi pārzina veģetāriešu veidus, viņu motivāciju un vēlmes, pateicoties ilggadējai praktiskai pieredzei.

Rakstiet vegus[at]vegus.lv vai zvaniet 29188723, vienosimies.


Citi kursi