Jaunais rudens kursu grafiks šeit: Kursi

Septembrī apmeklējiet šādus kursus:
22.09. - lekcija "Ājurvēda"
23.09. - Dārzeņu sautējumi
28., 29., 30.09. - Kūku dekorēšana (3 nodarbību cikls)

 

Pieteikties

Kur, kad un kādus kursus Jūs vēlējāties?

Kolēģu komandas saliedēšanas pasākums?
Vecmeitu ballīte?
Dzimšanas diena?
Izklaide ciemiņiem? Turklāt sev cienastu viņi pagatavos paši?!
Gribas apgūt kaut ko citu, vai citā laikā, nekā tiek piedāvāts?
Vajag lekciju?

Viss būs!
Ar prieku novadīšu speciāli jums domātu semināru - vienam cilvēkam vai grupai. Rīgā vai ārpus Rīgas. Korporatīvā vai privātā pasākumā. Par jebkuru tēmu, kas ir sarakstā, vai arī varu izstrādāt veģetāro kursu speciāli jums - tad tik savlaicīgi formulējiet, kāda tēma interesē, ko gribas iemācīties (kādus ēdienus, kādas iemaņas apgūt): jo skaidrāk izteiktas vēlmes, jo precīzāk seminārs tās piepildīs. Varu vadīt kursu gan latviešu, gan krievu valodā.
Kursu maksa pēc vienošanās - atkarībā no tēmas, ēdienu skaita/daudzuma un izsmalcinātības pakāpes, attālumiem, virtuves esamības/neesamības utt. Zvaniet 29188723 - apspriedīsimies, vienosimies.

Vajag tikai pakonsultēties? Aprunāties par veģetāru uzturu? Lai notiek! Individuālas konsultācijas maksa - 35 eiro stundā (ja tikšanās notiek Rīgā vai Pierīgā; ja tālāk - pieskaitīšu arī ceļa naudu). Lai konsultācija saturīgāka un prasa mazāk laika, atsūtiet savus jautājumus jau iepriekš uz vegus [at] vegus.lv - tad es varēšu sagatavot precīzākas un izsmeļošākas atbildes.

 

 

Klientu atsauksmes:

"Vēlreiz paldies par jauko pēcpusdienu un jauko ceļojumu garšvielu pasaulē! Kolēģi bija sajūsmā par jūsu zināšanām un uzzināto! Izskanēja šādi vārdi: Šis bija mūsu labākais komandas pasākums! Dita ir lieliska!"
/Swedbank kolektīvs, Rīga/

"
Ditas meistarklase radošajā telpā "Ideju bode" Liepājā nu jau kļuvusi leģendāra. Dalībnieces uzzināja daudz jauna par austrumu garšvielām, to pielietojumu, un kas ne mazāk svarīgi - pēc kādām pazīmēm atšķirt īstu mantu no viltojuma. Manuprāt, ļoti vērtīgi bija tas, ka Dita lauza daudzus stereotipus par to, kas ir veselīga pārtika, kas tikai reklāmas/mediju kārtējie triki. Zinu, ka vairākas no demonstrētajām receptēm meitenes turpina ieviest sava ikdienā, apgūto izmantojām arī gatavojot veģetārās vasaras nometnes ēdienkarti. Katrā ziņā lekcija bija ne tikai izzinoša un praktiska, bet arī emocionāli pozitīvu sajūtu piesātināta un brīva saskarsmē, kas patiesībā, kopā gatavojot ēdienu, ir viens no svarīgākajiem priekšnoteikumiem. Paldies! Un gaidām atkal Liepājā."
/Linda Bērziņa, "Ideju bodes" projektu vadītāja, Liepāja/

 

"Daži cilvēki dara pareizās lietas. Citiem piemīt vēlamas pieredzes vai sertifikāti. Vien nedaudzi cilvēki savā tēmā vienkārši IR. Ēdiena, gatavošanas un garšu pasaulē Dita ir spilgts piemērs tiem nedaudzajiem, kuri savā tēmā dzīvo, elpo un IR.
Precīza un strukturēta, ļoti aktīvu prātu, rūpīga pret Klienta vēlmēm un sadarbības procesu, nemitīgi, patiesi un līdz galam iekšā savā tēmā.
Esmu Ditas gastronomos priekšnesumus pircis pats, pircis, lai dāvinātu citiem, un iesaku tos pirkt arī Tev! Iesaku no sirds!"
/Kārlis Apkalns, Stratēģiju un Biznesa vadības treneris, Rīga/

 


Citi raksti


Komentāri

Mēs ar Ditu pazīstamas esam jau vairākus gadus, un es varu pateikt tā - zinošākas un pozitīvākas pasākuma vadītājas neesmu satikusi savā dzīvē! Dita ir tik ļoti harizmātiska, radoša un atsaucīga, ka vairs pat īpaši nedomāju par to, kā svinēt savus svarīgākos notikumus, piemēram, kā dzimšanas diena vai meiteņu ballīte! Paldies, Dita, ka varu tev uzticēties uz visiem 250% par to, ka vakars būs izdevies! Un tad priecāšos, ja svētki būs izdevušiem vēl daudziem labiem cilvēkiem! Uz tikšanos nākamajos pasākumos!

Sirsnīgs paldies, Natālij! Un es arī ceru uz tikšanos atkal un atkal - man tā patīk Tavs vienmēr saulainais smaids un mīļums!

Mīļš paldies Ditai par atsaucību un ciemošanos pie mums Ikšķilē jau vairākas reizes! Dita kā īsta burve spēj uzburt brīnumus no visvienkāršākajām lietām - burvīgus saldos no ķirbjiem, saldējumu no zirņiem un ķīseli no bietēm - un kā par pārsteigumu - tas viss ir patiešām lielisks un garšīgs! Mēs jau zinām, ka pieaugušajiem "iebarot" veselīgas lietas ir viegli, mums Ikšķiles Brīvajā skolā ir uzstādījums par veģetāru un bioloģisku ēdināšanu bērniem ar Latvijas sezonālajiem produktiem un šeit Dita mums ir devusi lielisku ieguldījumu skolas ēdienkartes izstrādāšanā. Sirsnīgs paldies par lieliskajām idejām un ēdam mēs ar prieku katru dienu! Gaidīsim Tevi ciemos vēl :) Uz drīzu tikšanos!

Sirsnīgi pateicos, Kristīn - man prieks, ka varēju būt noderīga!

Pievienot komentāru