Ātrā kūciņa "Rupjmaizes kārtojums ar avenēm"

Recepte tapināta sadarbībā ar Finn Crisp izplatītāju Eugesta.

Sēdu, graužu sausmaizītes, un domāju - ko man tas atgādina? Čipsi īsti nē. Maize ne tik. Bet kaut kas tik pazīstams!...

Un tad pēkšņi pielēca. Sausmaizītes garšo pēc rupjmaizes kārtojuma! Tikai, atšķirībā no rīvmaizes, kas ir birstoša, sausmaizītes ir plāksnīte. Tāpēc uztaisīt kārtojumu ir pavisam vienkārši - sakārtoji vienu uz otras, un gatavs. Maizītes ir no pilngraudu rudzu miltiem, bez cukura un baltajiem miltiem, bez taukiem - veselīgākus kūkas biskvītus neatrast.


4 Finn Crisp sausmaizītes - Traditional vai Original
160g krēmveida biezpiena ar avenēm (vai biezpiena, samalta blenderī ar cukuru un aveņu biezeni)
3 ēdk. aveņu ievārījuma

avenes un lapiņas rotājumam
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liek kārtām sausmaizītes, pa vidu ziežot ievārījumu un biezpienu. Virsu izdekorē ar biezpienu un ogām.  Var ēst uzreiz, kraukšķīgu, un var atstāt uz 12-24 stundām ievilkties.

 


Citas receptes