Bezglutēna kūkas


4 tortes un nevienas svecītes! Un ne grama glutēna! Tāds būs šis seminārs, kas tapis pēc iepriekšējo semināru apmeklētāju ierosinājuma. Apgūsiet gan mīksto biskvītu, gan smilšu un medus mīklu gatavošanu no miltiem, kas nesatur lipekli. Iegūsiet zināšanas, kā aizstāt olas vai piena produktus - arī tad, ja šos produktus nelietojat, ir iespējams pagatavot pavisam īstu kūku no dabīgām izejvielām.

Semināra dalībnieki iesaistās gatavošanā, apgūstot visas iemaņas un knifus praksē.
Semināra ilgums: aptuveni 3-4 stundas. Receptes saņemsiet izdrukātā veidā - pēc vēlēšanās uz šīm pašām lapām varēsiet arī pierakstīt savas piezīmes vai semināra gaitā stāstīto.

Ko gatavosim?

  • Medus torte
  • Šokolādes - zemeņu musa torte
  • Sierkūka (bez piena produktiem un bez olām)
  • Burkānu kūka ar citronu krēmu un bez-olu bezē

Semināru vada: "Vegus" vadītāja Dita Lase un bezglutēna dzīvesveida pieredzējusi piekopēja, savulaik arī bezglutēna konditorejas īpašniece, Sabīne Ezeriņa.

__________________________________

Dalības maksa: 39 EUR
Dalības maksā jau ietilpst visi gatavošanai nepieciešamie produkti.

Norises vieta: Vegus, Ģertrūdes iela 60

__________________________________

 

4 tortes un nevienas svecītes! Un ne grama glutēna! Tāds būs šis seminārs, kas tapis pēc iepriekšējo semināru apmeklētāju ierosinājuma. Apgūsiet gan mīksto biskvītu, gan smilšu un medus mīklu gatavošanu no miltiem, kas nesatur lipekli. Iegūsiet zināšanas, kā aizstāt olas vai piena produktus - arī tad, ja šos produktus nelietojat, ir iespējams pagatavot pavisam īstu kūku no dabīgām izejvielām.

Semināra dalībnieki iesaistās gatavošanā, apgūstot visas iemaņas un knifus praksē.
Semināra ilgums: aptuveni 3-4 stundas. Receptes saņemsiet izdrukātā veidā - pēc vēlēšanās uz šīm pašām lapām varēsiet arī pierakstīt savas piezīmes vai semināra gaitā stāstīto.

Ko gatavosim?

  • Medus torte
  • Šokolādes - zemeņu musa torte
  • Sierkūka (bez piena produktiem un bez olām)
  • Burkānu kūka ar citronu krēmu un bez-olu bezē

Semināru vada: "Vegus" vadītāja Dita Lase un bezglutēna dzīvesveida pieredzējusi piekopēja, savulaik arī bezglutēna konditorejas īpašniece, Sabīne Ezeriņa.

__________________________________

Dalības maksa: 39 EUR
Dalības maksā jau ietilpst visi gatavošanai nepieciešamie produkti.

Norises vieta: Vegus, Ģertrūdes iela 60

__________________________________

 


Citi kursi