Pārlekt uz galveno saturu
Vegus.lv
Twitter icon
Facebook icon

Meklēšanas forma

Galvenā izvēlne

  • Sākums
  • Veģetārie kursi
  • Veģetārie ēdieni
  • Raksti
  • Kontakti

Jūs atrodaties šeit

Sākums Veģetārie kursi Gribu iemācīties:
  • Kursu kalendārs
  • Kursu cikli
  • Vienas dienas semināri
  • Lekcijas
  • Kursi pēc Jūsu pieprasījuma
  • Ēdināšanas uzņēmumiem
  • Virtuves īre
  • Dāvanu karte
  • Gribu iemācīties:
    • lietot garšvielas
    • gatavot ātri
    • gatavot vegāniski
    • pareizi sabalansēt veģetāru uzturu
    • iepazīt un gatavot jaunus, nezināmus produktus
    • našķēties
    • dekorēt
    • 2. līmeni pēc Pamatkursa

Sacepumi

Lazanja, au gratin, crumble un citi "zvēri"

Veselīgie našķi: mājas konfektes

Pašu gatavoti saldumi no augļiem un dārzeņiem. Ar Agnesi Vīdneri no Canamelle

Paēdis no augiem vien

Sātīgi augu ēdieni. Ar Edgaru Sanderu no restorāna "Jāņoga"

Pākšaugu dažādība

Vai pupas var būt ātri gatavojamas? Kas ir adzuki, mūngdāls, besan un du Puy? Kā tie garšo?

Garšvielas kulinārijā

Lekcija - kam ko lietot, ko ar ko kombinēt?

Krēma ziedi tortēm

Kūku dekorēšana ar krēma rozēm u.c. krēma puķēm.

Pašceptas maizes

Ar raugu un bez tā, krāsnī un bez krāsns cepjamas, ar glutēnu un bez tā

Bezglutēna kūkas

4 tortes un nevienas svecītes! Un ne grama glutēna!

Dārzeņu sautējumi

Dažādu tautu kulinārijas garšas, no vietējiem dārzeņiem
  • Show More

Twitter icon
Facebook icon

  | Seko mums:

E-mail icon

©Vegus.lv, 2021   | Piesakies jaunumiem e-pastā: