Pārlekt uz galveno saturu
Vegus.lv
Twitter icon
Facebook icon

Meklēšanas forma

Galvenā izvēlne

  • Sākums
  • Veģetārie kursi
  • Veģetārie ēdieni
  • Raksti
  • Kontakti

Jūs atrodaties šeit

Sākums Veģetārie kursi Gribu iemācīties: 2. līmeni pēc Pamatkursa
  • Kursu kalendārs
  • Kursu cikli
  • Vienas dienas semināri
  • Lekcijas
  • Kursi pēc Jūsu pieprasījuma
  • Ēdināšanas uzņēmumiem
  • Virtuves īre
  • Dāvanu karte
  • Gribu iemācīties:
    • lietot garšvielas
    • gatavot ātri
    • gatavot vegāniski
    • pareizi sabalansēt veģetāru uzturu
    • iepazīt un gatavot jaunus, nezināmus produktus
    • našķēties
    • dekorēt
    • 2. līmeni pēc Pamatkursa

Sacepumi

Lazanja, au gratin, crumble un citi "zvēri"

Pākšaugu dažādība

Vai pupas var būt ātri gatavojamas? Kas ir adzuki, mūngdāls, besan un du Puy? Kā tie garšo?

Pašceptas maizes

Ar raugu un bez tā, krāsnī un bez krāsns cepjamas, ar glutēnu un bez tā

Dārzeņu sautējumi

Dažādu tautu kulinārijas garšas, no vietējiem dārzeņiem

Mērces

Salātu, dip, siltās, saldās...

Rauga mīklas

Ātras, vienkāršas, perfektas!

Austrumu saldumi

Kur slēpjas Austrumu saldumu valdzinājums? Vai ir grūti šos našķus pagatavot pašiem?

Konditoreja bez olu lietošanas

Kā cept dabīgas vegāniskas kūkas un pīrāgus

Graudaugi

Viss par graudu daudzveidību, garšām, gatavošanu
  • Show More

Twitter icon
Facebook icon

  | Seko mums:

E-mail icon

©Vegus.lv, 2021   | Piesakies jaunumiem e-pastā: