Pārlekt uz galveno saturu
Vegus.lv
Twitter icon
Facebook icon

Meklēšanas forma

Galvenā izvēlne

  • Sākums
  • Veģetārie kursi
  • Veģetārie ēdieni
  • Raksti
  • Kontakti

Jūs atrodaties šeit

Sākums Veģetārie kursi Gribu iemācīties: gatavot vegāniski
  • Kursu kalendārs
  • Kursu cikli
  • Vienas dienas semināri
  • Lekcijas
  • Kursi pēc Jūsu pieprasījuma
  • Ēdināšanas uzņēmumiem
  • Virtuves īre
  • Dāvanu karte
  • Gribu iemācīties:
    • lietot garšvielas
    • gatavot ātri
    • gatavot vegāniski
    • pareizi sabalansēt veģetāru uzturu
    • iepazīt un gatavot jaunus, nezināmus produktus
    • našķēties
    • dekorēt
    • 2. līmeni pēc Pamatkursa

Paēdis no augiem vien

Sātīgi augu ēdieni. Ar Edgaru Sanderu no restorāna "Jāņoga"

Pākšaugu dažādība

Vai pupas var būt ātri gatavojamas? Kas ir adzuki, mūngdāls, besan un du Puy? Kā tie garšo?

Konditoreja bez olu lietošanas

Kā cept dabīgas vegāniskas kūkas un pīrāgus

Svaiguma maltīte

Gatavojam no svaigiem dārzeņiem un augļiem

Twitter icon
Facebook icon

  | Seko mums:

E-mail icon

©Vegus.lv, 2021   | Piesakies jaunumiem e-pastā: