Pārlekt uz galveno saturu
Vegus.lv
Twitter icon
Facebook icon

Meklēšanas forma

Galvenā izvēlne

  • Sākums
  • Veģetārie kursi
  • Veģetārie ēdieni
  • Raksti
  • Kontakti

Jūs atrodaties šeit

Sākums Veģetārie kursi Gribu iemācīties: iepazīt un gatavot jaunus,...
  • Kursu kalendārs
  • Kursu cikli
  • Vienas dienas semināri
  • Lekcijas
  • Kursi pēc Jūsu pieprasījuma
  • Ēdināšanas uzņēmumiem
  • Virtuves īre
  • Dāvanu karte
  • Gribu iemācīties:
    • lietot garšvielas
    • gatavot ātri
    • gatavot vegāniski
    • pareizi sabalansēt veģetāru uzturu
    • iepazīt un gatavot jaunus, nezināmus produktus
    • našķēties
    • dekorēt
    • 2. līmeni pēc Pamatkursa

Sacepumi

Lazanja, au gratin, crumble un citi "zvēri"

Pākšaugu dažādība

Vai pupas var būt ātri gatavojamas? Kas ir adzuki, mūngdāls, besan un du Puy? Kā tie garšo?

Bezglutēna kūkas

4 tortes un nevienas svecītes! Un ne grama glutēna!

Bezglutēna mīklas

Kopā ar Sabīni Ezeriņu

Austrumu saldumi

Kur slēpjas Austrumu saldumu valdzinājums? Vai ir grūti šos našķus pagatavot pašiem?

Ēdamie ziedi

Ko drīkst, ko ne, kur ņemt, kā gatavot

Konditoreja bez olu lietošanas

Kā cept dabīgas vegāniskas kūkas un pīrāgus

Graudaugi

Viss par graudu daudzveidību, garšām, gatavošanu

Svaiguma maltīte

Gatavojam no svaigiem dārzeņiem un augļiem

Twitter icon
Facebook icon

  | Seko mums:

E-mail icon

©Vegus.lv, 2021   | Piesakies jaunumiem e-pastā: