Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru.

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Pašceptas maizes


Se, 17/02/2018 - 14:00
Noslēdzies

Tas ir fenomenāli - katrai tautai ir pankūkas, un katrai tautai ir sava maize. To daudzveidība ir pārsteidzoša - gan miltu izvēlē, gan gatavošanas paņēmienu ziņā, gan garšās. Dosimies ceļojumā apkārt pasaulei, iepazīstot dažādu tautu dažādās maizes.
Visas piedāvātās receptes pagatavojamas bez speciālās maizes mašīnas vai īpašas krāsns - vai nu cepjamas uz parastas pannas vai parastā cepeškrāsnī. Apgūstot šo maizes veidu gatavošanu, varēsiet savu ēdienkarti dažādot, papildināt ar jaunām garšām; vienkāršā, salīdzinoši ātrā veidā tikt pie pašceptas maizes, kas ir sātīga, garšīga un bez dāsna E vielu biruma sastāvā. Un kas var būt garšīgāks par karstu, tikko ceptu maizi, skaistāks par pašu rokām gatavotas maizes smaržu?

Seminārs notiek, dalībniekiem iesaistoties nodarbībā - tādejādi apgūstot visus knifus un iemaņas praktiski. Receptes saņemsiet izdrukātā veidā - un to būs daudz vairāk kā tikai seminārā pagatavotās maizes.
Semināra ilgums: ~4 stundas

Ko cepsim?

  • Gruzīnu hačapuri
  • Indiešu dokla (bez glutēna, bez rauga, bez cepeškrāsns)
  • Ķīniešu maize ar lociņiem (bez cepeškrāsns)
  • Vācu alus maize (bez rauga)
  • Venecuēliešu arepas (bez glutēna, bez rauga, bez cepeškrāsns)

Kursu vadīs: Dita Lase, "Vegus" vadītāja, veģetāriete vairāk kā 19 gadus, "Latvijas veģetārieša rokasgrāmata" un "Veģetārēšana" autore

_________________________

Dalības maksa: 39 EUR

Cenā ietilpst arī produkti gatavošanai praktiskajā nodarbībā.

Norises vieta: Vegus, Ģertrūdes ielā 60
_________________________

No kursu dalībnieku atsauksmēm:
"Pirmo reizi piedalījos šādā pasākumā. Vienmēr šķitis, ka jebkuru recepti var atrast internetā. Šeit atskārtu, cik svarīga ir komunikācija - cilvēks ar cilvēku. Jautājums un atbilde. Kad to saņem, tas izsaka visu."

Tas ir fenomenāli - katrai tautai ir pankūkas, un katrai tautai ir sava maize. To daudzveidība ir pārsteidzoša - gan miltu izvēlē, gan gatavošanas paņēmienu ziņā, gan garšās. Dosimies ceļojumā apkārt pasaulei, iepazīstot dažādu tautu dažādās maizes.
Visas piedāvātās receptes pagatavojamas bez speciālās maizes mašīnas vai īpašas krāsns - vai nu cepjamas uz parastas pannas vai parastā cepeškrāsnī. Apgūstot šo maizes veidu gatavošanu, varēsiet savu ēdienkarti dažādot, papildināt ar jaunām garšām; vienkāršā, salīdzinoši ātrā veidā tikt pie pašceptas maizes, kas ir sātīga, garšīga un bez dāsna E vielu biruma sastāvā. Un kas var būt garšīgāks par karstu, tikko ceptu maizi, skaistāks par pašu rokām gatavotas maizes smaržu?

Seminārs notiek, dalībniekiem iesaistoties nodarbībā - tādejādi apgūstot visus knifus un iemaņas praktiski. Receptes saņemsiet izdrukātā veidā - un to būs daudz vairāk kā tikai seminārā pagatavotās maizes.
Semināra ilgums: ~4 stundas

Ko cepsim?

  • Gruzīnu hačapuri
  • Indiešu dokla (bez glutēna, bez rauga, bez cepeškrāsns)
  • Ķīniešu maize ar lociņiem (bez cepeškrāsns)
  • Vācu alus maize (bez rauga)
  • Venecuēliešu arepas (bez glutēna, bez rauga, bez cepeškrāsns)

Kursu vadīs: Dita Lase, "Vegus" vadītāja, veģetāriete vairāk kā 19 gadus, "Latvijas veģetārieša rokasgrāmata" un "Veģetārēšana" autore

_________________________

Dalības maksa: 39 EUR

Cenā ietilpst arī produkti gatavošanai praktiskajā nodarbībā.

Norises vieta: Vegus, Ģertrūdes ielā 60
_________________________

No kursu dalībnieku atsauksmēm:
"Pirmo reizi piedalījos šādā pasākumā. Vienmēr šķitis, ka jebkuru recepti var atrast internetā. Šeit atskārtu, cik svarīga ir komunikācija - cilvēks ar cilvēku. Jautājums un atbilde. Kad to saņem, tas izsaka visu."


Se, 17/02/2018 - 14:00
Noslēdzies

Citi kursi