Pirmais Kūku dekorēšanas kurss bildēs

Latvijā skaistāko mežģīņpiparkūku darinātāja, Canamelle īpašniece Agnese Vīdnere beidzot ievieš daili Vegus skolas ēdienkartē - nu mācāmies ne vien gatavot, bet arī rotāt!
Es tur uzstājos ar bez-olu un vegāniskām receptēm, bet vairāk gan sajūsmināta skraidīju ap dalībniecēm, apbrīnojot viņu veikumu. Lūdzu, lūkojiet un apbrīnojiet arī Jūs!

 


Agnese rāda...

...dalībnieces uzmanīgi klausās un vēro...

...Agnese rāda...

...dalībnieces uzmanīgi klausās un vēro...

Nu laiks ķerties pašām pie darba! Tagad Agnese staigā apkārt un vēro, kas kurai sanāk, iesaka, pielabo, paslavē...

Krāsojam krēmus

Apgūstam krēma rožu audzēšanas mākslu

Iedvesmojusies no dalībnieču paveiktā, es arī izmēģināju spēkus kūkas rotāšanā. Mana līdz šim skaistākā kūka. Iesācēja līmenis.

Viena lieta ir kūku izrotāt. Bet pēc tam to kūku vēl vajag iecelt kastē! (tā, lai nesalūzt un saglabā savu dekoratīvo izskatu)

Viss. Krēmi izlietoti, kūkas gatavas. Ejam mājās.

 

Atā, līdz citai reizei!

Raksta daļa #1 no 23


Citi raksti


Pievienot komentāru