Pārlekt uz galveno saturu
Vegus.lv
Twitter icon
Facebook icon

Meklēšanas forma

Galvenā izvēlne

  • Sākums
  • Veģetārie kursi
  • Veģetārie ēdieni
  • Raksti
  • Kontakti

Jūs atrodaties šeit

Sākums Veģetārie ēdieni Gudrības un viltības
  • Salāti
  • Zupas
  • Pamatēdieni
  • Uzkodas, mērces, konservēšana
  • Saldie ēdieni
  • Konditoreja bez olām
  • Dzērieni
  • Bezglutēna
  • Raw (svaigēšana)
  • Vegan
  • Dienas Ēdieni
  • Gudrības un viltības
  • Primitīvā ēšana

Atlasīt receptes ar...

adzuki (1) agars (4) airan (1) alus (2) amarants (4) ananāss (9) anīss (3) apelsīni (17) aprikozes (2) aquafaba (8) arbūzs (1) artišoki (2) asafetīda (6) auzu pārslas (7) avenes (6) aveņu etiķis (2) avokado (13) aļģes (4) baklažāns (6) baldriņš (1) baltvīns (5) bambuss (2) banāni (10) banānu lapas (1) batātes (3) baziliks (14) bietes (16) biezpiens (8) Briseles kāposti (7) brokoļi (5) brūklenes (1) bumbieri (7) burkāni (33) ciedru rieksti (4) citrons (12) citronzāle (8) cukini (6) dateles (2) diedzējumi (15) dilles (3) dzērvenes (6) dīgsti (15) edamame (1) fenhelis (5) feta (1) gailenes (7) gaiļpieši (1) galangal (1) gaspačo (1) godži (1) granātābols (3) greipfrūts (2) griķi (5) grūbas (1) gurķi (9) gurķis (2) iebiezinātāis piens (1) Indijas ceļteka (1) Indijas rieksti (3) ingvers (27) jogurts (9) kadiķogas (4) kafija (3) kakao (9) kale (5) kanēlis (8) kardamons (2) karijs (2) karobs (1) kartupeļi (22) karēla (1) kastaņu milti (2) kaņepes (2) kerobs (3) kewra (1) kinza (4) kokosrieksts (3) kokosriekstu eļļa (2) kokosriekstu manna (4) kokosriekstu milti (3) kokosriekstu piens (20) kolrābis (2) krējums (7) krēmsiers (4) kukurūza (5) kurkuma (5) kvieši (1) kviešu asnu pulveris (2) kvinoja (8) kāposti (11) kūpināta paprika (8) laims (15) lakši (8) lazdu rieksti (2) linsēklas (9) lociņi (5) lupīnas (1) lēcas (8) magones (1) majonēze (3) makaroni (2) mandeles (9) mandeļu milti (10) mandeļu piens (5) mango (12) manna (1) medus (4) melase (4) mellenes (4) melnais balzams (1) melone (1) mežrozītes (1) miežu putraimi (1) mikrozaļumi (8) milti (3) miso (1) mozarella (1) muskatrieksts (3) mājas siers (3) nezāles (9) nori (3) okra (1) olīvas (5) olīveļļa (9) panirs (8) papaija (1) paprika (23) pasta (3) patisons (1) pekanrieksti (1) persiki (1) pesto (6) pica (2) pienenes (1) piens (7) piparkūkas (2) piparmētra (18) pippali (1) pistācijas (1) plantain (1) plūmes (6) polenta (1) popkorns (1) prosa (1) pupiņas (22) pupiņūdens (8) puravs (3) pētersīļi (5) pīlādži (3) rabarberi (6) rauga pārslas (6) redīsi (2) redīsu lapas (2) roibušs (1) rozmarīns (2) rožūdens (3) rudzi (1) rudzu milti (2) rukola (2) rupjmaize (3) rīsi (9) rīsu milti (2) rīvmaize (5) safrāns (2) sakē (1) salvija (1) salāti (5) sarkanie kāposti (3) sarkanvīns (4) saulespuķes (8) saulē kaltēti tomāti (10) sausiņi (1) selerija (21) sezams (14) siers (14) sierāboliņš (1) skābenes (2) skābi kāposti (3) soja (4) sparģeļi (1) spināti (4) spinātzemenes (1) sumac (4) sviests (10) sēklu proteīns (1) sēnes (20) sīpoli (13) sūkalas (1) tahini (3) tamarinds (2) tempeh (1) timiāns (6) tofu (16) tomāti (40) tonka (1) topinambūri (1) turku zirņi (12) tēja (5) upenes (4) uraddāls (1) valrieksti (8) vaniļa (14) vasabi (1) vīnogas (6) vīģes (2) zaļā kafija (1) zemenes (10) zemesrieksti (1) zemesriekstu sviests (3) ziedkāposti (10) zilais siers (6) zirnīši (8) zirņu milti (5) āboli (14) čia (2) čili (14) čipsi (1) čufa (4) ķiploks (11) ķirbis (14) ķirši (5) šokolāde (5) šķeltie zirņi (1)

Mikrozaļumi receptēs

Jo veģetārieši ēd zaļu zāli vien, vai ne? Un arī pārējiem vajadzētu. #ziemasvitamini

Kā pagatavot meža vistu jeb sēra piepi

"Ja šovasar neesi ēdis sērapiepi - neesi pieskaitāms!"

Dabīgas pārtikas krāsvielas - te tās ir!

Vegus un ManasGaršas.lv sadarbībā tapusi Latvijā lielākā dabīgo pārtikas krāsu kolekcija

Rīves. Kādu pirkt?

Kā izvēlēties rīvi savai kulināra dvēselei

Kā izvēlēties labu virtuves nazi

Kā novērtēt kvalitāti, cik un kādus nažus vajag

Karēla - rūgtā melone

Kas tā tāda, un kā pagatavot, lai būtu ēdama

Izrēķini, kādu picu pirkt izdevīgāk!

Praktiskā matemātika

Kā izvēlēties olīveļļu

Ieguve, kvalitāte, garšas, kā atšķirt un - degustācija

Katliņ, vāries!...

Kā izvēlēties labu katlu
  • Show More

Twitter icon
Facebook icon

  | Seko mums:

E-mail icon

©Vegus.lv, 2021   | Piesakies jaunumiem e-pastā: