Jaunais rudens kursu grafiks šeit: Kursi

Septembrī apmeklējiet šādus kursus:
22.09. - lekcija "Ājurvēda"
23.09. - Dārzeņu sautējumi
28., 29., 30.09. - Kūku dekorēšana (3 nodarbību cikls)

 

Pieteikties

Vīģu pica ar timiānu un balsamico

Ak, dari man tā, dari man tā, o-o-ou! Izcili garšīga!


4 mini lavaši
2 gatavas svaigas vīģes
4 ēdk. sadrupināta zilā pelējuma siera
4 ēdk. rīvēta Čederas vai Holandes siera
20 pekanriekstu pusītes
balsamico

Sīpolu marmelādei:
1 liels sarkanais sīpols
1 maza daiviņa ķiploka
2 ēdk. olīveļļas
1/2 tējk. kaltēta timiāna
šķipsniņa sāls, cukura

Sīpolu nomizo, sagriež vai sarīvē ļoti plānās šķēlītēs. Ķiploku sakapā. Olīveļļā kopā ar timiānu, sāli un cukuru sautē uz ļoti mazas uguns apmēram 20 min., kamēr mīksti.

Uzkarsē krāsni līdz 240 C.
Pārziež lavašus ar sīpolu marmelādi (apmēram ēdamkarote katram lavašam), uzkaisa abus sierus, pārliek pekanriekstus. Liek krāsnī uz 3 minūtēm, līdz siers izkūst.
Sagriež vīģes plānās šķēlītēs (2-3 mm), pāliek karstajai picai, pārlaista ar balsamico.

Ēd nekavējoties, un ģībst aiz laimes.


Citas receptes