Jaunais rudens kursu grafiks šeit: Kursi

Oktobrī piesakieties un apmeklējiet šādus kursus:
13.10. - sākas Pamatkurss (5 nodarbības)
14.10. - lekcija "Garšvielas kulinārijā"
20.10. - Veselīgie našķi: mājas konfektes
27.10. - sākas Kūku dekorēšana (3 nodarbību cikls)


 

Pieteikties

Godži želeja

Tikai trīs sastāvdaļas, minūte blenderī - un deserts gatavs!

Nu labi, pierunājāt - ir mazliet jāpagaida: vispirms, kamēr godži ogas izmērcējas, un tad - kamēr ledusskapī želeja sastingst.
 


50g žāvētu godži ogu
1/2 mango
100ml svaigi spiestas apelsīnu sulas

Godži ogas iemērc ūdenī uz 30 min. Tad notecina.

Visas sastāvdaļas liek blenderī un kārtīgi samaļ. Pārlej pasniegšanai domātajos trauciņos un liek ledusskapī vismaz uz 2-3 stundām.


Citas receptes