Čipsu salāti

Tikai svētkiem vai brīžos, kad nospļauties par veselīgu uzturu


Čipsi

tomāti

svaigi gurķi

rīvēts siers

majonēze

Čipsus sadrupina, saspiežot saujā vai paveltnējot paku ar mīklas rulli.

Tomātus, gurķus sagriež gabaliņos.

Bļodā liek kārtām:
čipsus
tomātus un gurķus
sieru

Katru kārtu pārziež ar majonēzi (vieglāk izdarīt, ja iepilda maisiņā, kuram nogriež stūrīti, lai veidojas caurumiņš, pa kuru var izspiest majonēzi). Kārtas atkārto, līdz visas sastāvdaļas izlietotas. Virskārtā jābūt sieram.

Salāti jāapēd nekavējoties - pastāvot ilgāk par 10 min., čipsi izmirkst un salāti kļūst negaršīgi.


Citas receptes