Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru.

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Pelmenīši svaigēdājiem

Ar nezālēm un ķirbju sēklu proteīnu


jaunās bietītes
balsamico etiķis
šķipsniņa sāls un cukura

sviesta ķirbis vai dzeltenais cukini
apelsīnu sula
šķipsniņa sāls

Pildījumam:
1 avokado
sauja nezāļu (virza, balanda, raspodiņi, zaķkāposti)
dažas lakšu lapas
1 - 2 tējk. ķirbju sēklu proteīna
1 tējk. extra virgin olīveļļas
sāls - pēc vēlēšanās

Ar mandolīnu vai dārzeņu mizotāju ķirbi un bietītes sagriež plānās šķēlēs. Biešu šķēlītes liek balsamico, ķirbja - apelsīna sulā, pievienojot attiecīgās garšvielas. Tur marinādē vismaz 15 min.

Avokado izgrebj mīkstumu, saspaida ar dakšiņu, pievieno proteīna pulveri, eļļu, sasmalcinātus zaļumus (ja nav zaķkāpostu, liek klāt skābenes vai mazliet citrona sulas).

Izņem dārzeņu šķēlītes no marinādes, mazliet nosusina papīra dvielī. Uz vienas šķēlītes liek pildījumu, nosedz ar otru šķēlīti. Pasniedz nekavējoties, pārslakot ar balsamico.


Citas receptes