Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru.

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Spageti ķirbis ar satay mērci

Ķirbis ar zemesriekstiem Āzijas stilā


Spageti ķirbis

grauzdēti zemesrieksti
lociņi

Mērcei:
100ml kokosriekstu piens vai 50ml kokosriekstu manna
2 ēdk. zemesriekstu sviesta
1 tējk. cukura
50 - 100ml ūdens
1 ēdk. tamari sojas mērces
1 ēdk. citronu sulas vai ābolu etiķa
1 tējk. grauzdēta sezama eļļas (ja ir)
1 ēdk. Thai sarkanā karija pastas

Ķirbi pārgriež uz pusēm, liek cepeškrāsnī uz pusstundu ap 180 - 200 C, izcep. Ar dakšiņu saskrāpē gareniskā virzienā, lai iegūtu "spageti".
Mikroviļņu krāsns piekritēji var ielikt ķirbi uz 10 min. uz maksimālo jaudu.

Katliņā liek visas mērces sastāvdaļas, uzsilda maisot, līdz mērce kļūst viendabīga. Pārlej mērci karstajiem ķirbja spageti, pārkaisa riekstus un lociņus.


Citas receptes