Castello sieru garšu ekspedīcijā
Reiz, sensenos laikos Dānijā dzīvoja sieru meistars Rasmus Tholstrup, un 1893.gadā viņš pagatavoja savu pirmo Castello sieru. Kopš tā laika, kā jau varat iedomāties, sieru kļuvis daudz, daudz vairāk, bet tie joprojām ir īpaši: vienlaikus tradicionāli, jo top no dabiskām izejvielām, ar klasiskām metodēm, un tomēr atšķirīgi un īpaši - citādākas garšu notis, izcilas tekstūras, neparasti griezuma un iepakojuma veidi.
Reklāmas pauzes beigas, ķeramies klāt degustēšanai un gatavošanai! (Tie sieri nudien ir labie! Kā es tiem esmu pamanījusies visu šo laiku staigāt garām? Nesaprotu...)
Projekts tapis sadarbībā ar Castello sieru izplatītāju Eugesta
Dalies ar šo rakstu: