Maijā
19.05. - sākas Mastikas ziedi (3 nodarbības)

Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru.
Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Cepti asie zirņi

Lai zirņi nepūš vēderu, tiem klāt jāliek ķimenes un asas garšvielas.


1 gl. dzelteno šķelto zirņu
3-4 tomāti
1 zaļā paprika
1 ēdk. eļļas
2 daiviņas ķiploka
1 tējk. ķimeņu
1 tējk. rīvēta svaiga ingvera
1 pākstiņa svaiga čili
1/2 tējk. kurkumas
pētersīļu zaļumi

Zirņus izmērcē un liek vārīties ūdenī 20 - 25 min., līdz gandrīz gatavi. Tad pievieno sāli, pavāra vēl 5 min.

Papriku iztīra, tomātus nomizo, visu sagriež sīkos gabaliņos. Ķiploku un čili sīki sakapā.

Karstā eļļā apcep ķimenes, tad pieber kurkumu, ingveru, čili, apmaisa, pieber papriku. Maisot cep 2-3 min.

Tad pievieno zirņus ar ūdeni, kurā tie vārījās (ūdens daudzumu izvēlieties atkarībā no tā, cik šķidru ēdienu vēlaties), tomātus, uzvāra, pieber sāli, cik vēl nepieciešams. Pasniedzot pārkaisa pētersīļus.

 


Citas receptes